Scroll Top
AMB oude reimer partners

AMB 2022

Stuttgart Duitsland
13 t/m 17 september 2022
AMB banner handtekening1

Produceren makkelijker maken

Bekijk alle oplossingen van onze partners op de AMB

Welke partners tonen oplossingen?

cnc machines
CHIRON Group
4- en 5-assige bewerkingscentrums
Chiron Group

Uitgelicht: FZ16
CNC freesmachine komt het beste uit de test als het gaat om de hoogste niveau’s van precisie, dynamiek, flexibiliteit en verspaningsvermogen. Met een spaan tot spaan tijd van 2,2 seconden en door de stabiele bouwwijze, de krachtige spil en de hoge machinedynamiek kunnen er grote spaanvolumes met tevens een hoge oppervlaktekwaliteit   gerealiseerd worden.

CHIRON Group

Uitgelicht: Micro5
Deze nieuw ontwikkelde 4- of 5-assige precisiebewerkingsmachine van de Chiron Group garandeert nauwkeurige bewerkingen tot wel <2 [µm]. Deze machine heeft een zeer kleine voetafdruk en bewerkt de producten met enkel een 220V aansluiting. 

CNC precisie draaimachine
Benzinger

Uitgelicht: GoFuture
CNC draaimachine voor nauwkeurige bewerkingen zowel op de hoofd- als tegenspil. De Benzinger GOFuture is voor het seriematig hoog precisie onderdelen te produceren en is uitgevoerd met een korte stafaanvoer en product afvoersysteem. Tevens kunnen met behulp van de aanwezige gestuurde losse kop langere producten gemaakt worden.

4- en 5-assige bewerkingscentrums
HELLER

Heller is fabrikant van een brede lijn 4- en 5-assige bewerkingscentrums, transferlijnen en krukas- en nokkenas bewerkingsmachines. De Heller- machines kenmerken zich door hun grote stabiliteit, innovaties en lage energiegebruik.

WFL bewerkingsmachines
HORIZONTALE DRAAI-FREESMACHINES
WFL

Uitgelicht: M20
De M20 MILLTURN is de nieuwste machine in de MILLTURN-familie en de ideale oplossing voor gebruikers die op zoek zijn naar een krachtig draai-freescentrum. Bijzondere kenmerken zijn de hoge stabiliteit van de machine en het universele motor-spilconcept, waarmee vrijwel elke bewerkingstechniek kan worden uitgevoerd.

Star micronics
CNC lang- en kortdraaimachines
STAR Micronics

Uitgelicht SW-20:
Deze SW-20 is een 11-assige automatische CNC draaibank voor het bewerken van producten tot stafdiameter van Ø 23mm. Dankzij de 12 gereedschappen waarvan 6 aangedreven, mogelijkheid voor overlappende bewerkingen en de nieuwste FANUC besturingssysteem maakt het een zeer flexibele en dynamische draaibank. 

verticale draaimachines
EMAG

Uitgelicht: VL-2
Verticale CNC draaimachine voor efficiënte bewerkingen met hoge precisie. Deze 3-assige draaibank met 12 aangedreven gereedschappen en een geautomatiseerde transportband voor de hoogste productiviteit.

tschudin logo rondslijp machine
Precisie rondslijpmachines
TSCHUDIN

Uitgelicht: Cube 350
De Cube 350 is een 3-assige centerloos rondslijpmachine met hoge precisie en een uiterst kleine voetafdruk. De nieuwe compacte rondslijpmachine is speciaal ontwikkeld voor het bewerken van kleine onderdelen met werkstukdiameters van minder dan 0,1 tot 20mm. 

voor elke bewerking een oplossing
gereedschappen

Met een zeer uitgebreid assortiment aan verspanende machines kan en mag een uitgebreid portfolio van verspanende gereedschappen natuurlijk niet ontbreken. Voor elke denkbare verspanende bewerking heeft Oude Reimer het geschikte gereedschap in huis. Neem vooral hier op de website eens een kijkje in onze omvangrijke collectie gereedschappen, met onder andere ruimers, frezen, boren, tappen, draadsnijders en wisselplaten. Is de keus te groot? Onze specialisten selecteren graag de gereedschappen die passen bij uw verspaningsvraagstuk.

haal meer uit gereedschappen
Balanceren, krimpen en voorinstellen
Spantechniek
Gereedschapsopname
Verspanen
VHM WISSELPLATEN EN HOUDERS​
DTS diamond tools
Verspanen
PKD - CBN GEREEDSCHAPPEN​
Verspanen
Langdraai gereedschappen
Verspanen
Snij- en zaag gereedschappen
Verspanen
verspanende gereedschappen
Spantechniek
Centro en Collets houders
De next step in het beheer van smeermiddelen
4.0 automatiseringsoplossingen

CoolantLynx
De CoolantLynx is een automatische meng- en onderhoudssysteem voor koelsmeermiddelen.
Verminder tot wel 25% van uw huidige verbruik van koelsmeermiddelen. Naast het besparen van het verbruik kun je eenvoudig het verbruik van elke machine online monitoren en deze gegevens doorsturen naar andere communicatie systemen.

FluidLynx
De FluidLynx is een automatische meetsysteem voor smeermiddelen. Draag zorg aan kwalitatieve bewerkingsvloeistoffen door het constant controleren van de parameters. Naast het automatisch meten van het verbruik en de waardes van de smeermiddelen en deze gegevens doorsturen naar andere communicatie systemen.

Swisscool 8000 -
ASML GSO 19 0622 Vacuum Cleanliness
Grade 2 koelvloeistof

De SwissCool 8000 koelvloeistof is gecertificeerd volgens de semiconductor standaard Grade 2. De semi-con eist steeds nadrukkelijker dat toeleveranciers aan hoge standaarden moeten voldoen waarbij de koelvloeistof een belangrijk aspect is voor de eindkwaliteit (reinheidsgraad) van uw producten. De SwissCool 8000 van Motorex is gecertificeerd voor Grade 2.

Demo automatisering smeermiddelen
Chiron en Motorex

De machine, het gereedschap en de koelsmeermiddelen. Samen bepalen zij de kwaliteit van een werkstuk. Om een perfecte emulsie te behouden en de machines zonder onderbreking te bevoorraden, heeft MOTOREX in samenwerking met de CHIRON Group een geautomatiseerd vloeistofbeheersysteem ontwikkeld.

trillingsisolatie systemen
Precisie metingen en -bewerkingen vragen om stabiliteit en nauwkeurigheid

Trillingsisolatie

Bilz trilling isolatie richt zich  sinds 1985 uitsluitend op het isoleren van trillingen van machines en installaties. Op dit zeer specialistische vakgebied heeft Bilz Europawijd een leidende positie als leverancier van machine- en apparatenbouw en de automobielindustrie opgebouwd. Leveringspakket wordt zeer breed toegepast. Van de isolatie van smeedhamers met isolatieplaten tot en met luchtlagering voor de extreem gevoelige machines uit de halfgeleiderindustrie. En zijn praktisch geen trilling technische problemen die niet door ons in samenwerking met Bilz kunnen worden opgelost.