Hardmetaal frezen

Bent u van plan om hardmetaal te frezen? Maar u heeft geen gereedschap of het passende apparaat om dit te realiseren? Dan moet u eens kijken naar de mogelijkheden van een specialist, zoals Oude Reimer. Met meer dan 50 jaar ervaring als importeur en leverancier van gereedschappen en machines voor de verspannende industrie zijn wij uw betrouwbare partner! Zaken die ons kenmerken als bedrijf zijn onder andere:

  • Korte levertijden;
  • Wij kunnen u uit voorraad gereedschappen en onderdelen leveren;
  • Wij bieden u uitstekende service.

Door de nauwe samenwerking met fabrikanten en de kennis van onze adviseurs kunnen wij al uw vraagstukken beantwoorden. Zo ook zaken gerelateerd aan het frezen van hardmetaal. Dat u met een goed gevoel terugkijkt op onze diensten, is voor ons persoonlijk dan ook het voornaamste.

Producten om uw hardmetaal te frezen

Voor het frezen van hardmetaal hebben wij verschillende soorten producten en merken binnen ons assortiment. U kunt hierbij denken aan merken, zoals:

Dit is slechts een kleine greep van de verschillende soorten merken die wij u kunnen aanbieden met betrekking tot het frezen van uw hardmetaal. Wanneer u hier meer informatie over wilt, kunt u ons ook gemakkelijk bereiken. Dit doet u door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 035-6460830. Wij hopen u snel eens te mogen spreken en te vertellen over de verschillende mogelijkheden.