Koelvloeistof

Ook voor verschillende soorten koelvloeistof moet u bij Oude Reimer BV zijn. Wij zijn er namelijk niet alleen als importeur van verspanende gereedschappen, maar ook van koelvloeistof. Daarnaast voldoet deze koelvloeistof net als onze gereedschappen en machines aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit vindt u terug in de betrouwbaarheid en lange levensduur van onze artikelen. Daarnaast zorgen wij altijd voor de laagste prijzen zodat u nooit teveel betaalt voor de beste kwaliteit.

Toebehoren voor machines, gereedschappen en koelvloeistof bij Oude Reimer BV

Naast machines en gereedschappen voor de verspanende industrie en draad en kabel industrie, hebben wij hier ook verschillende koelvloeistoffen voor alle machines. Hiervoor werken we samen met Motorex. Dit is een bedrijf dat ook alleen de beste kwaliteit levert, net als wij. Motorex biedt een totaaloplossing voor vloeistoffen voor uw machines en gereedschappen en heeft verschillende productgroepen:

  • Productie
  • Onderhoud
  • Conservering en reiniging

 

Koelvloeistof valt onder de productie productgroep in de vorm van koelvloeistoffen in een half synthetische of vol synthetische vorm.

Scherpe aanbiedingen

Wij zorgen natuurlijk altijd al voor de beste prijzen, maar regelmatig hebben we ook machines, gereedschappen en koelvloeistof, voor een nog scherpere prijs in de aanbieding. Naast onze aanbiedingen hebben we ook verschillende gebruikte machines in ons assortiment, welke nog steeds voldoen aan de hoge kwaliteitseisen. Kom eens langs voor een deskundig advies over machines of over het geruime aanbod waarover wij beschikken. U vindt ons in Hilversum aan de Willem Barentszweg 216. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.