Gereedschappen

Verspanende gereedschappen - Meettechniek - spantechniek - Tooling systemen
Voordelen van onze gereedschappen
01
Hogere stanDtijden
02
Voor elke bewerking een oplossing
03
Snelle levering, veelal binnen 24 uur
04
Kwaliteit en betrouwbaar
05
Advies op maat door onze specialisten
verspanende gereedschappen

Service bij gereedschappen

technisch advies1
Technisch advies

productievraagstukken
Kwaliteitsgarantie

tekning tot eindproduct
Scholing en training

werkplaatsinrichting
werkplaats inrichting
Haal meer uit uw verspanende gereedschappen
Balanceren - krimpen & voorinstellen

Balanceren
Moderne CNC freesmachines, draaimachines, multi-task bewerkingscentra en (rond)slijpmachines hebben, door de steeds hogere spiltoerentallen, gebalanceerde gereedschapopnamen nodig. Niet gebalanceerde gereedschapopnamen belasten de spillagering zwaar met hoge kosten tot gevolg. De beste resultaten worden bereikt wanneer de opname na montage van de frees of slijpschijf fijn-gebalanceerd wordt. Haimer heeft voor dit balanceren een uitgekiend programma aan balanceerapparaten ontwikkeld.

Krimpen
Met de Krimpapparaten biedt HAIMER zijn krimpkoppen een uitgebreid en goed doordachte reeks apparaten van inductieve krimpmachines. Hierdoor profiteert u van het feit dat HAIMER krimpmachines en klauwplaten perfect coördineert in de eigen productie. Het spectrum van de machines varieert van het beginnersmodel Power Clamp Basic tot het high-end apparaat Power Clamp Premium Plus. Maak gebruik van ’s werelds grootste productassortiment van krimpmachines en coils.

Voorinstellen
De efficiënte gereedschapsvoorinstellingsapparatuur van HAIMER Microset optimaliseert uw bewerkingsprocessen vanaf het begin. Verbeter de standtijd van uw gereedschap, genereer betere oppervlakteafwerkingen en verhoog de algehele procesbetrouwbaarheid in uw productie.

Onze Gereedschap partners
gereedschappen of smeermiddelen nodig?

Wij bieden een groot assortiment kwalitatieve producten aan zoals gereedschappen, meettechnieken, spantechnieken en smeermiddelen voor de maakindustrie.