Scroll Top
gereedschappen-icon
Gereedschapsbeheer
Next step voor je gereedschappen

Met dit uitgebreide programma aan gereedschapsbeheer apparaten zoals het OR-EASY online bestelsysteem voor in de werkplaats, bedrijfsinrichtingen en het balanceren, krimpen en voorinstellen van gereedschappen kunnen wij uw productieproces optimaliseren! Ga voor snelle service, kwalitatieve producten en hogere standtijden en nauwkeurigheid van de gereedschappen.

Bestelsysteem

bestelsysteem werkplaats

Slijpservice

frezen slijpen

Werkplaats inrichtingen

Tooling systems

Bestelsysteem
voor in de werkplaats
OR-EASY

Eenvoudig bestelsysteem voor in de werkplaats. Snel en eenvoudig gereedschappen bestellen en inzicht in het artikelverbruik. Hoe gaat het te werk? Scan het product, voeg het toe aan de database met één klik en bestel het product. 

Werkplaats inrichting
werkplaats 
inrichting

De Bedrunka bedrijfsinrichting producten dienen voor een schone, overzichtelijke en prettige werkplek. Het assortiment bestaat o.a. uit werkbanken, CNC houders en transportsystemen, mobiele werkplekken, TSM/TSS toolservice, schuifladen, kasten en 4.0 werkplekken.

ergonomische vloermatten 

Vloermatten, ook wel houten roosters (HLR) genoemd, hebben veel voordelen als het gaat om verminderen van de risico’s op ongevallen rondom bewerkingsmachines.

Slijpservice
frezen slijpen
slijpen van boren en frezen

Bent u op zoek naar een gereedschap slijperij  voor het CNC-slijpen van uw gereedschappen? Onze service slijpt uw gereedschap voor de metaal- en, kunststofindustrie snel en professioneel met moderne CNC-slijpmachines. Meer weten over onze slijpservice? Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder.  

Tooling systemen
gereedschappen balanceren
Balanceren

Moderne bewerkingsmachines en slijpmachines hebben, door de steeds hogere spiltoerentallen, gebalanceerde gereedschapopnamen nodig. Niet gebalanceerde gereedschapopnamen belasten de spillagering zwaar met hoge kosten tot gevolg. De beste resultaten worden bereikt wanneer de opname na montage van de frees of slijpschijf fijn-gebalanceerd wordt. 

Krimpen

De krimphouders van Haimer hebben een rondloop nauwkeurigheid beter dan 0,003mm. Het brede leveringsprogramma aan krimpapparaten van Haimer sluit hier naadloos bij aan.

voorinstellen
Voorinstellen

De HAIMER-Microset gereedschapvoorinstelapparaten voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van HAIMER en daarmee aan de behoeften van vrijwel alle verspanende bedrijven. Waarom voorinstellen? Eenvoudig, tijdwinst i.c.m. hoge precisie.

Automatisch voorinstellen

OR-APH
(Oude Reimer - automated preset handling)

De HAIMER-Microset gereedschapvoorinstelapparaten voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van HAIMER en daarmee aan de behoeften van vrijwel alle verspanende bedrijven. Waarom voorinstellen? Eenvoudig, tijdwinst i.c.m. hoge precisie.

OR-APH automatisch voorinstellen gereedschappen
Tool management Logistics

Haimer kan ook gebruikt worden als systeem partner rondom gereedschapshouders met zijn eigen Tool Management: een complete oplossing voor het instellen van gereedschap, opslag, gebruik en registratie. Indien gewenst kan Haimer het complete werkproces inrichten! Klik op de afbeelding voor een folder met informatie over de mogelijkheden:

Ondek de uiteenlopende mogelijkheden
Haimer Tooling producten
Haimer – Power Clamp Basic
Haimer – Power Clamp Premium Plus
Haimer – Power Clamp Preset NG
Haimer – Tool Dynamic 1002
Haimer – Tool Dynamic Economic
Haimer – Tool Dynamic 800
Haimer – Tool Dynamic TD Comfort
Haimer – Tool Dynamic TD Comfort Plus

Meer informatie