Scroll Top
Spantechniek

mechanische, mechanisch-hydraulische, hydraulische en pneumatische spanoplossingen

Samen met het verspanend gereedschap is de spantechniek vaak een ondergeschoven kindje in het verspanende productieproces. Beiden zijn echter cruciaal om betrouwbaar, repeteerbaar en nauwkeurig (geautomatiseerd) te kunnen bewerken. Omdat we bij Oude Reimer de noodzaak zien van kwalitatieve spantechniek, is ons assortiment van onder andere nulpuntspansystemen, opspankubussen, spantangen en enkelvoudige, duo-, meervoudige en centrumspannende klemmen, pneumatische klemmen geschikt voor de meest veeleisende productieprocessen. Wilt u uw processen optimaliseren? Begin dan eens met een kwalitatief opspanmiddel.

Nauwkeurigere producties
Voldoe aan de hoge kwaliteitseisen
Uiteenlopende
mogelijkheden
Spantechniek oplossingen
Altijd een perfecte oplossing voor gereedschapsspanning en productspanning
Kohn – DSS-serie
Kohn – ESS-serie
Kohn – MFS-serie
Kohn – NCS-serie
Kohn – VZA-serie
Kohn – ZSS-serie
Fahrion – Collets GERC B Standard 5µm
Fahrion – Collets GERC HP Precision 2µm
spantechniek cnc machines
Balanceren, krimpen en voorinstellen
draagt zorg aan hogere standtijden en nauwkeurige bewerkingen

Met dit uitgebreide programma aan gereedschapsbeheer apparaten zoals het balanceren, krimpen en voorinstellen van gereedschappen kunnen wij uw productieproces optimaliseren! Ga voor hogere standtijden van de gereedschappen en snellere bewerkingen met hogere nauwkeurigheid.

Spantechniek partners
Spanmiddelen nodig?

Wij bieden een groot assortiment kwalitatieve producten aan zoals gereedschappen, meettechnieken, spantechnieken en smeermiddelen voor de maakindustrie.