Scroll Top
Krimp apparatuur
Oude Reimer kennis partner van Haimer
Met de Krimpapparaten reeks biedt HAIMER zijn krimpkoppen een uitgebreide en goed doordachte reeks apparaten van inductieve krimpmachines. Hierdoor profiteert u van het feit dat HAIMER krimpmachines en klauwplaten perfect coördineert in de eigen productie. Het spectrum van de machines varieert van het beginnersmodel Power Clamp Basic tot het high-end apparaat Power Clamp Premium Plus. Maak gebruik van 's werelds grootste productassortiment van krimpmachines en coils.

Krimphouders
Naast krimpmachines mogen krimphouders of krimpgereedschapsopnames niet ontbreken. Wij zijn officieel dealer van Haimer in Nederland. Voor elke type gereedschap hebben wij een geschikte krimphouder. Opnames zoals HSK-A, HSK-E, Capto, BT, SK en Z houders. In onze webshop kun je eenvoudig krimphouders bestellen.
Krimpen
doe je zo!

Voor machine operators die met hogere toerentallen willen werken, is het nu nodig om gekrimpte houders en gereedschappen te hebben. In deze demonstratie legt de president van Haimer USA het belang van krimpen om de productiviteit te verhogen.

Omdat wij onze gereedschappen krimpen kunnen wij hogere standtijd garanderen en een veel betere nauwkeurigheid afleveren in het product. Daarnaast levert het ons kostenbesparingen op die wij kunnen investeren op andere vlakken binnen het bedrijf.

Ondek de uiteenlopende mogelijkheden
Krimp apparatuur
Haimer – Power Clamp Basic
Haimer – Power Clamp Premium Plus
Haimer – Power Clamp Preset NG
Haimer – Power Clamp Nano NG i4.0
Haimer – Power Clamp Mini
Haimer – Power Clamp Economic Plus
Haimer – Power Clamp Comfort – NG
Haimer – Power Clamp Air i4.0 Economic
interesse in een Krimp apparaat?

Wij adviseren u graag welke apparaat het beste is voor uw organisatie en verspanende klussen.