Scroll Top

AM Additive Manufacturing

Additive manufacturing voor de verspanende industrie
Additive manufacturing is een productietechniek om onderdelen met complexe contouren te printen die niet of moeilijk met verspanen te realiseren zijn. Denk aan features zoals interne koelkanalen. Daarnaast is additive manufacturing een techniek om bestaande onderdelen te voorzien van een laag metaal. Zo kunnen functies worden toegevoegd aan het onderdeel of kunnen beschadigde of versleten componenten worden gerepareerd. De machines die Oude Reimer op de markt brengt combineren additive manufacturing met het conventionele verspanen. Door middel van hybride-techniek kan er na het printen in één opspanning nabewerkt worden door middel van frezen of draaien. Dit resulteert in een hoge maatnauwkeurigheid en oppervlaktekwaliteit. Wilt u meer weten over de combinatie van additive manufacturing en verspanen? Neem dan contact op met onze technische adviseurs.d

Naast additive manufacturing machines hebben wij ook: CNC freesmachines, CNC draaimachinesmulti-task machines, rondslijpmachines en zaagmachines.

Wij informeren u graag over Additive Manufacturing machine

Bij ons kunt u terecht voor technisch advies, project ondersteuning of wilt u graag een demo zien op een nieuwe CNC machine? Onze technische experts helpen u graag verder.

3D metaal geprinte producten

3d metaalprinten
machine-icon
Additive Manufacturing

CNC Additive Manufacturing machines de toekomst in de maakindustrie

3D metaalprinter

Chiron – AM-Cube

Laser technologie - cladding and welding

WFL – Laser cladding and welding machine
Verspanende gereedschappen of smeermiddelen nodig?

Wij bieden een groot assortiment kwalitatieve producten aan zoals gereedschappen, meettechnieken, spantechnieken en smeermiddelen voor de maakindustrie.