Scroll Top

Freesmachines

voor de verspanende industrie
Oude Reimer levert universele CNC freesmachines voor de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Kenmerkend voor universele 3- en 5-assige CNC freesmachines is de hoge stabiliteit, de flexibele inzetbaarheid, een goede ergonomie en een optimale toegankelijkheid tot de werkruimte. De freesmachines in ons leveringsportfolio beschikken over een horizontaal of verticaal geplaatste spil, waardoor we voor elke toepassing een optimale freesmachine kunnen leveren. Bent u op zoek naar een universele, productieve en nauwkeurige freesmachine? Onze technische specialisten helpen u graag verder.

Freesgereedschappen

Bij nauwkeurige CNC freesmachines kunnen kwalitatieve freesgereedschappen niet ontbreken voor een perfect bewerkingsproces. Wij bieden met Fraisa Zwitserse kwaliteit aan, voor zowel standaard gereedschappen als specials. Het assortiment bestaat uit uiteenlopende frezen, boren, tappen en draadsnijders met hoge standtijden en nauwkeurigheid. 

frezen

ToolExpert 2.0

Eenvoudig parameters of gereedschappen zoeken bij een bepaalde bewerking of materiaal.

De gebruiksvriendelijke online tool biedt u perfect afgestemde, gereedschaps- en materiaal specifieke snijgegevens voor uw productie – en de perfecte basis voor een uiterst nauwkeurig gebruik van uw FRAISA gereedschap: snel en eenvoudig.

– Snel en betrouwbaar de optimale toepassingsparameters vinden.
– Perfecte gereedschaps- en materiaal specifieke snijgegevens gebruiken.
– CAD-gegevens voor geselecteerde gereedschappen downloaden.

Kies de juiste CNC Freesmachine

Bij ons kunt u terecht voor technisch advies, project ondersteuning of wilt u graag een demo zien op een nieuwe CNC Freesmachine? Onze technische experts helpen u graag verder.
machine-icon
Freesmachines
CNC Freesmachines van verschillende partners

VERTICALE CNC BEWERKINGSCENTRUMS

Chiron – FZ08 series
Chiron – FZ12 series
Chiron – FZ15 series

HORIZONTALE BEWERKINGSCENTRUMS

Heller – H serie
Heller – C serie
Heller – Custom made

FREESMACHINES MET ZEER HOGE SNIJPRESTATIES

Reckermann – 1300 Console freesmachine
Reckermann – consa consolemachine
Reckermann – Beta bedfreesmachine

Video's van freesmachines

Chiron FZ16
Chiron FZ16
Heller H serie
Heller HF serie
Verspanende gereedschappen of smeermiddelen nodig?

Wij bieden een groot assortiment kwalitatieve producten aan zoals gereedschappen, meettechnieken, spantechnieken en smeermiddelen voor de maakindustrie.