Scroll Top
Oliën
Meer productie-uren Bij hoge kwaliteit
Last van huidirritatie? te veel oliedampen in de productieruimte? Bacterievorming in de machine? Of Stinkende emulsies? Mogelijk gebruikt u verkeerde oliën of is de afscheiding niet goed afgestemd. Dit kan zeer nadelige gevolgen hebben op niet alleen de gezondheid van het personeel maar ook de gehele bewerkingskwaliteit van de machines en gereedschappen. Motorex oliën staan garant voor kwaliteit en is decennialang de keuze voor zowel kleinere als grote internationale bedrijven in de verspanende industrie. Het assortiment oliën bestaat uit high performance EDM-, omvorm-, hoon-, hydrauliek-, snij- en leibaan oliën. Dankzij nauwe samenwerking van Motorex en diverse machine- en gereedschap-fabrikanten is er voor elke branche, materiaal (ook non-ferro metalen) en bewerkingsvorm een passende olie.
olie producten
klik op het product voor meer informatie
SwissGlide Tandwielolie
SwissGlide Vetten
SwissGlide Hydrauliek olie
SwissGlide Leibaan
SwissCut Ortho NF-X
SwissCut Ortho SX
SwissCut Ortho S
SwissGlide Micro Ferro

Meer informatie

4.0 oplossingen olie

Snel en eenvoudig waardes van smeermiddelen meten
Easy monitoring

Met deze nieuwe productontwikkeling loopt Motorex voorop betreffende innovaties en procesverbeteringen. De Easy Monitoring van Motorex werkt met een app op mobiele telefoons en geeft in korte tijd (binnen enkele seconden) een inzicht in de belangrijke waarden van de smeermiddelen in uw machines. 

Zo is gelijk te zien of de emulsies veranderingen ondergaan door wat voor reden dan ook. Wanneer de waarden veranderen is het zaak om direct contact op te nemen met onze Motorex expert voor het mengen, vullen of vervangen van smeermiddelen. Met deze methode is het eenvoudig meten van de concentraties, pH-waardes, temperatuur en bacteriewaardes.

Neat Box
AUTOMATISCH MEET-, VUL- EN MENGSYSTEEM VOOR OLIËN

De NEATBOX is een automatische meng- en onderhoudssysteem voor oliën. Naast het besparen van het verbruik kun je eenvoudig het verbruik van elke machine online monitoren en deze gegevens doorsturen naar andere communicatie systemen.

  • Hoge procesbetrouwbaarheid
  • Circulatie van 300 liter per uur per machine
  • Eenvoudige installatie
  • Handige filterwisselingen