Scroll Top
Verticale cnc bewerkingscentrums

Opgericht in 1921 als fabricant van fijnmechanische apparatuur en chirurgische instrumenten, maakte de CHIRON-Werke in de jaren 50 een succesvolle intrede in de ontwikkeling en fabricage van verticale bewerkingscentrums  voor metaalbewerkingen. Vandaag de dag is Chiron uitgegroeid tot wereldspeler op het gebied van CNC-freesmachines en loopt tevens voor in de nieuwe ontwikkelingen omtrent smart productions en 3D metaal printen.

machine-icon
Precisie bewerkingsmachines

De eerste fysieke en digitale fabriek die de krachten van haar partners samenbrengt om uw productie te bedienen. Profiteer van het platform om uitwisseling en contact in de hele industriële waardeketen te vergemakkelijken. Laat u begeleiden in uw hele productieketen. Jij bepaalt welke vaardigheden je nodig hebt.

machine-icon
Verticale productie freesmachines en draai-freesmachines

Stama, opgericht in 1935, is onderdeel van de Chiron Group. Stama bouwt en levert wereldwijd, naast één- en tweespillige verticale bewerkingscentrums, ook frees-draai-centrums voor precisiewerken. Stama machines kenmerken zich door de hoge vermogens, stabilteit, nauwkeurigheid en productiviteit. 

machine-icon
Belangrijkste voordelen
Nauwkeurig
Snel
Stabiel
snelste gereedschapswisselaar
Ondek de uiteenlopende mogelijkheden
Chiron producten
Chiron – FZ08 series
Chiron – FZ12 series
Chiron – FZ15 series
Chiron – FZ16 series
Chiron – FZ18 series
Chiron – Mill 800
Chiron – Mill 1250 / 2000 / 3000 / 4500 / 6000
Chiron – AM-Cube
Meer informatie
Bekijk de website van Chiron
In beeld
Productontwikkelingen
Coating - 3d Printen - reparaties
AM cube - 3D metaal printer