precisiebeurs 2022

Precisiebeurs 2022

Brabanthallen Den Bosch
16 en 17 November 2022

Produceren makkelijker maken

Klik op een productgroep
cnc machines

Op onze stand hebben wij een CHIRON Group – FACTORY5 – Micro5 voor de bewerking van een horlogekast.
Hal 3- Stand 486 

CHIRON Group

Primeur op de Precisiebeurs: FACTORY5 – Micro5

Deze nieuw ontwikkelde 4- of 5-assige precisiebewerkingsmachine van de CHIRON Group garandeert nauwkeurige bewerkingen tot <2 µm. Deze machine heeft een zeer kleine  voetprint en benodigd enkel een 230 Volt aansluiting.

Op onze stand hebben wij een CHIRON Group – Micro5 voor de bewerking van een horlogekast.

Hal 3- Stand 486 

Micro 5 video's

CNC precisie draaimachine
Benzinger

Uitgelicht: GoFuture
CNC draaimachine voor nauwkeurige bewerkingen zowel op de hoofd- als tegenspil. De Benzinger GOFuture is voor het seriematig hoog precisie onderdelen te produceren en is uitgevoerd met een korte stafaanvoer en product afvoersysteem. Tevens kunnen met behulp van de aanwezige gestuurde losse kop langere producten gemaakt worden.

voor elke bewerking een oplossing

GEREEDSCHAPPEN

Met een zeer uitgebreid assortiment aan verspanende machines kan en mag een uitgebreid portfolio van verspanende gereedschappen natuurlijk niet ontbreken. Voor elke denkbare verspanende bewerking heeft Oude Reimer het geschikte gereedschap in huis. Neem vooral hier op de website eens een kijkje in onze omvangrijke collectie gereedschappen, met onder andere ruimers, frezen, boren, tappen, draadsnijders en wisselplaten. Is de keus te groot? Onze specialisten selecteren graag de gereedschappen die passen bij uw verspaningsvraagstuk.

haal meer uit gereedschappen

Balanceren, krimpen en voorinstellen

Spantechniek

GEREEDSCHAPSOPNAME

Precisie gereedschappen

HDC (High Dynamic Cutting)

DTS diamond tools
Precisie gereedschappen voor geharde staalsoorten

PKD - CBN GEREEDSCHAPPEN​

Precisie draaigereedschappen

Langdraai gereedschappen

De next step in het beheer van smeermiddelen

4.0 automatiserings-oplossingen

CoolantLynx
De CoolantLynx is een automatische vul-, meng- en onderhoudssysteem voor koelsmeermiddelen. Bedien tot 6 bewerkingsmachines tegelijkertijd voor het autonoom vullen, mengen, doseren en bijvullen. De gegevens zijn eenvoudig online in te lezen en door te sturen.

  • Levensduur koelvloeistof kan 50% verlengd worden
  • 10 -30% lager verbruik
  • Bacteriegroei wordt voorkomen
  • Volledig geautomatiseerd proces

FluidLynx
De FluidLynx is een automatische meetsysteem voor smeermiddelen. Draag zorg aan kwalitatieve bewerkingsvloeistoffen door het constant controleren van de parameters. Naast het automatisch meten van het verbruik en de waardes van de smeermiddelen en deze gegevens doorsturen naar andere communicatie systemen.

Swisscool 8000 -
ASML GSO 19 0622 Vacuum Cleanliness
Grade 2 koelvloeistof

De SwissCool 8000 koelvloeistof is gecertificeerd volgens de semiconductor standaard Grade 2. De semi-con eist steeds nadrukkelijker dat toeleveranciers aan hoge standaarden moeten voldoen waarbij de koelvloeistof een belangrijk aspect is voor de eindkwaliteit (reinheidsgraad) van uw producten. De SwissCool 8000 van Motorex is gecertificeerd voor Grade 2.

ultrasoon reiniging, spoelen, walsen en/of (vacuüm) drogen

Reinigingsinstallaties

Roll is specialist op het gebied van productenreiniging en levert installaties voor alle toepassingen en reinigingsmiddelen. De reinigings-stappen worden vaak uitgebreid met ultrasoon reiniging, spoelen, walsen en/of (vacuüm) drogen. Naast een uitgebreid standaardprogramma levert Roll ook speciale oplossingen. De machine kan bestaan uit slechts één kamer maar ook worden er meerkamer doorloopsystemen ontwikkeld. Om de reinigingsinstallaties zo optimaal mogelijk te benutten biedt Roll een groot aantal verschillende automatiseringsoplossingen. Deze oplossingen beginnen met een eenvoudige be- en ontlaadeenheid maar ook complexe korftransport- vul- of tussen-opslagoplossingen worden door Roll geleverd. 

trillingsisolatie systemen
Bilz trillingsisolatie logo
Precisie metingen en -bewerkingen vragen om stabiliteit en nauwkeurigheid

Trillingsisolatie

Bilz trilling isolatie richt zich  sinds 1985 uitsluitend op het isoleren van trillingen van machines en installaties. Op dit zeer specialistische vakgebied heeft Bilz Europawijd een leidende positie als leverancier van machine- en apparatenbouw en de automobielindustrie opgebouwd. Leveringspakket wordt zeer breed toegepast. Van de isolatie van smeedhamers met isolatieplaten tot en met luchtlagering voor de extreem gevoelige machines uit de halfgeleiderindustrie. En zijn praktisch geen trilling technische problemen die niet door ons in samenwerking met Bilz kunnen worden opgelost.