Oude Reimer op de Technishow 2020

Ook Oude Reimer BV is tijdens deze beurs vertegenwoordigd met twee stands!
De stand is weer ingericht met de machines en gereedschappen in de kwaliteit die u van ons gewend bent!
Het team van Oude Reimer zal daar voor u klaar staan om u te informeren en te adviseren.
De Technishow vindt plaats op 17 t/m 20 maart 2020 in de jaarbeurs, Utrecht.
De TechniShow is de grootste en meest complete vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken,verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen.
Wij zien u graag in maart (17-20) op één van onze stands 12D034 en 12E034!

Klik hier om online uw kaarten te bestellen!

Bekijk diverse machines op de stand

Oude Reimer zal verschillende machines voor de staalbouw, verspanende- en buisverwerkende industrie tonen op de stand

 

Benzinger - GoFuture B6 Precisie draaimachine

De GOFuture B6 is uitgerust met een tweede revolver voor gelijktijdige bewerking op hoofd- en tegenspil. De gereedschapsrevolvers met VDI 25-houders hebben 12 (optioneel 16) aangedreven gereedschapsposities. Het aantal gereedschappen kan aanzienlijk worden verhoogd door middel van een flexibel gereedschaphouder-concept in combinatie met een 48-voudige aansturing van de gereedschapsrevolver. Beide gereedschapsrevolvers zijn op de beursmachine uitgerust met een Y-as.
De concentriciteit en axiale uitloop van de draaispil lopen maximaal op tot <0,7 μm.
De ingebouwde Y-assen vergroten het toepassingsgebied van de machine en verkorten bovendien de insteltijden omdat het gereedschap met behulp van de NC-assen van de machine nauwkeurig op centerhoogte kan worden ingesteld.
De machine is uitgevoerd in de precisie-versie van de revolver voor de VDI-25-houders. Hiermee is de machine snel om te bouwen en is de herhaalnauwkeurigheid voor het plaatsen van de gereedschapshouder minder dan 0,01 mm. Hierdoor kunnen gereedschappen extern in de houder worden gemeten en wordt tijdverlies vermeden.
Alle varianten van de GOFuture-serie kunnen worden geautomatiseerd, hetzij door Benzinger eigen laad- en losinrichtingen met kortste werkstukwisseltijden dan wel door robotcellen. Het gebruik van een staafaanvoersysteem maakt volledige bewerking vanaf de staaf mogelijk.

Benzinger Smart-Industry 4.0

Ook toont Benzinger op deze machine het zogenaamde “Smart Panel”. Mens-machine communicatie, digitaal netwerken en intelligente machinebesturingen hebben alles te maken met de term Industrie 4.0. Met het nieuwe Benzinger "Smart Panel" biedt Benzinger de ideale basis voor de digitale toekomst. De vooraf geconfigureerde CB-apps geven toegang tot uw documenten (tekeningen, machinedocumentatie, installatieplannen, enz.). Ze herinneren aan onderhoud en geven toegang tot uw interne netwerk en internet.

Benzinger GoFuture B6

EMAG - VL2 Verticale draaimachine met geïntegreerde automatisering.

Op de stand zal tijdens de TechniShow de verticale draaimachine van EMAG, de VL-2, getoond worden.

Emag is sinds 1992 al wereldmarktleider van verticale draaimachines met hangende klauwplaat.
De machines hebben een geïntegreerde automatisering en door de compacte bouw neemt deze veel minder ruimte in dan een horizontale draaimachine.
Producten worden door de draaispil als pick-up spil opgehaald en terug gebracht van de taktband in een spaan-tot-spaantijd van circa 4 seconden!

Door de bouw op een basis van mineraliet worden interne en externe trillingen gedempt wat ten goede komt aan de snijcondities, de standtijden en de oppervlakte gesteldheid van het product.
Met koeling op de motoren en het toepassen van directe meetsystemen zijn de machines zeer thermostabiel, stabiel en nauwkeurig.
De eenvoudige automatisering maakt de Emag een snelle, snel om te bouwen machine, die ideaal is voor klauwplaat draaiwerk.

EMAG - VL2

Star - SR32J-II Type B CNC lang- en kort draaimachine

De langdraaimachines van Star Micronics bewijzen zich keer op keer door de hoge betrouwbaarheid, de lage onderhoudskosten, de stabiliteit en thermische stabiliteit. Hierdoor zijn de onderhoudskosten onverslaanbaar laag. De vele machines op de Nederlandse markt en vele teverden klanten zijn hier een duidelijk bewijs van.

De machine die op de TechniShow zal worden getoond, de nieuwe SR-32J- II Type B is gekocht door Marvo Technologies, Tilburg.

Met de upgrade van de alleskunner, de “SR-32” zijn de mogelijkheden van dit nieuwe type nog verder uitgebreid.
Eén van de highlights van deze machine is de flexibiliteit. De machine heeft de mogelijkheid om snel om te bouwen van kort-naar langdraaien en heeft tevens 8 aangedreven gereedschappen, met een Y-as, voor de achterbewerking.

De 8 assige STAR SR-32J-II Type B die op de TechniShow zal staan is uitgevoerd met oa.:

 • FANUC 32i-B besturing
 • Verplaatsbaar bedieningspaneel, voor een goede ergonomie
 • C-as op hoofd- en tegenspil
 • Om te bouwen van kort- naar langdraaien en vice versa
 • Onafhankelijke en hoofdtijd parallelle achterbewerking met 8 gereedschappen

Star - SR32J-II Type B

Wafios - B36 CNC draadbuigmachine.

CNC, enkelkops buig en wikkel machine voor het produceren van twee- en driedimensionale producten uit draad. Enkele voordelen van deze machine zijn onder andere:

 • Standaard 2- 6,5 mm basis machine op basis van de langjarige technische ervaring die WAFIOS heeft
 • Gebaseerd op een solide en betrouwbare techniek, en geschikt voor de meest gangbare buigprodukten
 • Gedefinieerde optielijst
 • Uitgevoerd met het WPS 3.2 Easyway High-End programmeer systeem
 • Gebruiksvriendelijk en gebaseerd op de performance reeks van BM en BMU
 • Geschikt voor draaddiameter 2 – 6,5 mm bij een treksterkte van 600 N/mm2

Wafios - B36

Ficep - Valiant 3 assige boormachine

Speciaal voor de staalbouwindustrie tonen we op de TechniShow de Ficep Valiant.
Wereldmarktleider op het gebied van machines en installaties voor de staalbouwindustrie Ficep heeft met de Vailant een alleskunner in zijn programma.
Deze Ficep Valiant machine is uitgevoerd met drie koppen die alle voorzien zijn van een sub-as. Naast het boren kunnen deze koppen ook frezen, tappen en markeren.
Door de sub-assen is het mogelijk dat deze boorkoppen onafhankelijk van elkaar in hoogte en 300 mm in langsrichting kunnen bewegen. Hierdoor kunnen verschillende bewerkingen gelijktijdig plaatsvinden, zonder dat de gehele balk bewogen hoeft te worden.
Dit kan een productiviteitsstijging van wel 30% opleveren.
Veelal wordt deze boormachine gekoppeld met een zaag- of snijmachine.

De Valiant kan geleverd worden in diverse afmetingen, van type Variant 453 tot en met type Vailant 2003 voor het bewerken van producten van resp. 450 mm tot 2.030 mm.

Ficep - Valiant