Scroll Top
technishow 2022

TechniShow 2022

Jaarbeurs Utrecht
30 augustus t/m 2 september
Oude Reimer niet op de TechniShow 2022!

Produceren makkelijker maken

Bekijk de Technishow oplossingen per productgroep:

Wat wij zouden tonen op onze stand

Ruim 320m2 aan maakindustrie oplossingen
Stand Oude Reimer
cnc machines
CHIRON Group
FZ16 - 5-assig bewerkingscentrum
Chiron Group

FZ16
CNC freesmachine komt het beste uit de test als het gaat om de hoogste niveau’s van precisie, dynamiek, flexibiliteit en verspaningsvermogen. Met een spaan tot spaan tijd van 2,2 seconden en door de stabiele bouwwijze, de krachtige spil en de hoge machinedynamiek kunnen er grote spaanvolumes met tevens een hoge oppervlaktekwaliteit   gerealiseerd worden.

CHIRON Group
Micro5 - 4- of 5-assige microbewerkingsmachine
Chiron Group

Micro5
Deze nieuw ontwikkelde 4- of 5-assige precisiebewerkingsmachine van de Chiron Group garandeert nauwkeurige bewerkingen tot wel <2 [µm]. Deze machine heeft een zeer kleine voetafdruk en bewerkt de producten met enkel een 220V aansluiting. 

Go Future - CNC draaimachine
Benzinger

CNC draaimachine voor nauwkeurige bewerkingen zowel op de hoofd- als tegenspil. De Benzinger GOFuture is voor het seriematig hoog precisie onderdelen te produceren en is uitgevoerd met een korte stafaanvoer en product afvoersysteem. Tevens kunnen met behulp van de aanwezige gestuurde losse kop langere producten gemaakt worden.

Star micronics
SW20 - CNC langdraaimachine
STAR Micronics

Deze SW-20 is een 11-assige automatische CNC draaibank voor het bewerken van producten tot stafdiameter van Ø 23mm. Dankzij de 12 gereedschappen waarvan 6 aangedreven, mogelijkheid voor overlappende bewerkingen en de nieuwste FANUC besturingssysteem maakt het een zeer flexibele en dynamische draaibank. 

VL-2 verticale draaimachine
EMAG

Verticale CNC draaimachine voor efficiënte bewerkingen met hoge precisie. Deze 3-assige draaibank met 12 aangedreven gereedschappen en een geautomatiseerde transportband voor de hoogste productiviteit.

FMU 20 - buigmachine
Wafios

CNC Wikkel- en buigmachine geschikt voor draadbewerkingen met een diameter van Ø 0.4mm t/m 2.0mm. De mogelijkheid tot een 24-assige CNC machine maakt het mogelijk om in zeer hoge snelheden draad te wikkelen of te buigen. 

Valiant - CNC Hoeklijn machine
FIcep

CNC boorlijn dat simultaan kan boren, frezen, schrapen, graveren, lasvoorbereidingen en ratholes maken dankzij 3 onafhankelijke spillen. De Valiant boorunit kan gecombineerd worden met de een zaag unit voor een volledige boor en zaag straat met mogelijkheid tot volledige automatisering.

voor elke bewerking een oplossing
Verspanende gereedschappen

Met een zeer uitgebreid assortiment aan verspanende machines kan en mag een uitgebreid portfolio van verspanende gereedschappen natuurlijk niet ontbreken. Voor elke denkbare verspanende bewerking heeft Oude Reimer het geschikte gereedschap in huis. Neem vooral hier op de website eens een kijkje in onze omvangrijke collectie gereedschappen, met onder andere ruimers, frezen, boren, tappen, draadsnijders en wisselplaten. Is de keus te groot? Onze specialisten selecteren graag de gereedschappen die passen bij uw verspaningsvraagstuk.

haal meer uit gereedschappen
Balanceren, krimpen en voorinstellen
Automatisch voorinstellen
OR-APH :
Oude Reimer Automated preset handling

De OR-APH (Oude Reimer – Automated Preset Handling) combineert een voorinstelapparaat en een robot voor een geautomatiseerde gereedschapsvoorinstelling. Oude Reimer heeft de OR-APH ontwikkeld om de foutmarge bij het voorinstellen te verkleinen en om repeteerbare werkzaamheden uit handen te nemen. De operator hoeft alleen in de besturingsinterface aan te geven dat het gereedschap klaar is gezet en de robot doet vervolgens de rest, waaronder ook de controle.

Bestelsysteem voor in de werkplaats
OR-EASY: Oude REimer bestelsysteem

Via dit eigen ontwikkelde bestelsysteem voor in de werkplaats bestel je snel en eenvoudig nieuwe producten. Door middel van een scanapparaat (of via een digitaal toetsenbord) kunnen alle producten met een barcode of QR-code toegevoegd worden aan de OR-Easy. Deze producten kunnen opgeslagen worden in een database voor een bestellijst.

De next step in het beheer van smeermiddelen
4.0 automatiseringsoplossingen

CoolantLynx
De CoolantLynx is een automatische meng- en onderhoudssysteem voor koelsmeermiddelen.
Verminder tot wel 25% van uw huidige verbruik van koelsmeermiddelen. Naast het besparen van het verbruik kun je eenvoudig het verbruik van elke machine online monitoren en deze gegevens doorsturen naar andere communicatie systemen.

FluidLynx
De FluidLynx is een automatische meetsysteem voor smeermiddelen. Draag zorg aan kwalitatieve bewerkingsvloeistoffen door het constant controleren van de parameters. Naast het automatisch meten van het verbruik en de waardes van de smeermiddelen en deze gegevens doorsturen naar andere communicatie systemen.

Swisscool 8000 -
ASML GSO 19 0622 Vacuum Cleanliness
Grade 2 koelvloeistof

De SwissCool 8000 koelvloeistof is gecertificeerd volgens de semiconductor standaard Grade 2. De semi-con eist steeds nadrukkelijker dat toeleveranciers aan hoge standaarden moeten voldoen waarbij de koelvloeistof een belangrijk aspect is voor de eindkwaliteit (reinheidsgraad) van uw producten. De SwissCool 8000 van Motorex is gecertificeerd voor Grade 2.

Reinigingsinstallaties metalen producten
Reinigingsinstallaties
ASML GSA-07-2211 Grade 2 Vacuum Cleanliness
Grade 2 Reinigen

Na 3 jaar voorbereiding en het onderzoeken naar de beste product oplossingen kan Oude Reimer met gepaste trots melden dat de reinigingsinstallaties gecertificeerd zijn volgens de Grade 2 Vacuum Cleanliness specificaties. Door middel van Rest Gas Analyses (RGAs) kon Omneo Systems aantonen dat de Karl-Roll reinigingsinstallaties in staat zijn om de eisen te voldoen van respectievelijk ASML GSA-07-2211 Grade 2 Vacuum Cleanliness

trillingsisolatie systemen
Precisie metingen en -bewerkingen vragen om stabiliteit en nauwkeurigheid
Trillingsisolatie

Bilz trilling isolatie richt zich  sinds 1985 uitsluitend op het isoleren van trillingen van machines en installaties. Op dit zeer specialistische vakgebied heeft Bilz Europawijd een leidende positie als leverancier van machine- en apparatenbouw en de automobielindustrie opgebouwd. Leveringspakket wordt zeer breed toegepast. Van de isolatie van smeedhamers met isolatieplaten tot en met luchtlagering voor de extreem gevoelige machines uit de halfgeleiderindustrie. En zijn praktisch geen trilling technische problemen die niet door ons in samenwerking met Bilz kunnen worden opgelost.