Scroll Top
machine-icon-klein
productenreinigingsinstallaties

Roll, opgericht in 1963, is inmiddels marktleider op het gebied van ontwikkelen en produceren van onderdeelreinigingsmachines voor in de industrie. Ons Roll-productassortiment omvat alle beschikbare technologieën voor het nat reinigen van uw onderdelen: beproefde en geteste oplosmiddeleninstallaties, zowel voor koolwaterstofreinigingsmiddelen, gemodificeerde alcohol en perchloorethyleen, alsmede een brede selectie van waterige systemen.

Reinigen volgens Grade 2 Vacuum Cleanliness

Na 3 jaar voorbereiding en het onderzoeken naar de beste productoplossingen kan Oude Reimer met gepaste trots melden dat de reinigingsinstallaties gecertificeerd zijn volgens de Grade 2 Vacuum Cleanliness specificaties. Door middel van Rest Gas Analyses (RGAs) kon Omneo Systems aantonen dat de Karl-Roll reinigingsinstallaties in staat zijn om aan de eisen te voldoen van respectievelijk ASML GSA-07-2211 Grade 2 Vacuum Cleanliness.

Belangrijkste voordelen
Altijd een reinigingsoplossing
Voor kleine en grote producten
Zowel standaard als maatwerk
Gemodificieerde alcohol
Solvent Plant
reinigingsinstallatie solvent gemodificeerde alcohol
Mini: Gemodificeerde Alcohol
Solvent Plant
Alkalisch
Solvent Plant
reinigingsinstallatie Alkhalisch
Duo: Gemodificeerde alcohol & Alkalisch
Combined plant
Specials
Solvent or Combined Plant
Op maat gemaakt
Solvent or Combined Plant
Korven, cassettes en Easy Pins
Meer informatie
Bekijk de website van Roll
In beeld
Reinigingsmiddelen nodig?

Voor de beste reiniging van uw producten hebben wij kwalitatieve reinigingsmiddelen voor het beste resultaat, duurzaamheid en levensduur.