Scroll Top
Reinigingsinstallaties
Zowel specials als standaard oplossingen

Roll is specialist op het gebied van productreiniging en levert installaties voor alle toepassingen en reinigingsmiddelen. De reinigingsstappen worden vaak uitgebreid met ultrasoon reiniging, spoelen en/of (vacuüm) drogen. Naast een uitgebreid standaardprogramma levert Roll ook speciale oplossingen. De machine kan bestaan uit slechts één kamer maar ook worden er meerkamer doorloopsystemen ontwikkeld. Om de reinigingsinstallaties zo optimaal mogelijk te benutten biedt Roll een groot aantal verschillende automatiseringsoplossingen. Deze oplossingen beginnen met een eenvoudige be- en ontlaadeenheid maar ook complexe korftransport- vul- of tussen-opslagoplossingen worden door Roll geleverd. De reinigingsinstallaties van Roll worden onder andere gebruikt bij Bosch, Festo, Braun, Siemens, Mont Blanc en Aerotech. Ook in Nederland staan enkele tientallen machines.

Reinigen volgens Grade 2 Vacuum Cleanliness

Na 3 jaar voorbereiding en het onderzoeken naar de beste product oplossingen kan Oude Reimer met gepaste trots melden dat de reinigingsinstallaties gecertificeerd zijn volgens de Grade 2 Vacuum Cleanliness specificaties. Door middel van Rest Gas Analyses (RGAs) kon Omneo Systems aantonen dat de Karl-Roll reinigingsinstallaties in staat zijn om de eisen te voldoen van respectievelijk ASML GSA-07-2211 Grade 2 Vacuum Cleanliness

Grade 2 gecertificeerd

Voldoet aan Hoge kwaliteitseisen

Zowel specials als standaard oplossingen

Soorten Reinigingsinstallaties

Gemodificieerde alcohol

reinigingsinstallatie solvent gemodificeerde alcohol
Roll Petit: Gemodificeerde Alcohol
reinigingsinstallatie Alkhalisch
Duo: Gemodificeerde alcohol & Alkalisch
Klantspecifieke oplossingen
Turn-key automatiseringsoplossingen
Korven, cassettes en SMARTPINS

Benieuwd naar de Reinigingsmogelijkheden?

Bij ons kunt u terecht voor technisch advies, project ondersteuning of wilt u graag een demo zien met uw producten op een reinigingsinstallatie? Onze technische experts helpen u graag verder.

Service bij reinigingsinstallaties

reiniging vraagstuk
Reinigings-
vraagstuk
turnkey oplossingen reinigingsinstallatie
(Turn-Key) oplossingen
machine vervoer
Levering en Installatie
Training
Training en nazorg

In beeld
Advies nodig?

Voor de beste reiniging van uw producten hebben wij zowel standaard als maatwerk oplossingen.