Reinigingsinstallaties
Zowel specials als standaard oplossingen

Roll is specialist op het gebied van productenreiniging en levert installaties voor alle toepassingen en reinigingsmiddelen. De reinigings-stappen worden vaak uitgebreid met ultrasoon reiniging, spoelen, walsen en/of (vacuüm) drogen. Naast een uitgebreid standaardprogramma levert Roll ook speciale oplossingen. De machine kan bestaan uit slechts één kamer maar ook worden er meerkamer doorloopsystemen ontwikkeld. Om de reinigingsinstallaties zo optimaal mogelijk te benutten biedt Roll een groot aantal verschillende automatiseringsoplossingen. Deze oplossingen beginnen met een eenvoudige be- en ontlaadeenheid maar ook complexe korftransport- vul- of tussen-opslagoplossingen worden door Roll geleverd. De reinigingsinstallaties van Roll worden onder andere gebruikt bij Bosch, Festo, Braun, Siemens, Mont Blanc en Aerotech. Ook in Nederland staan enkele tientallen machines.

Grade 2 gecertificeerd

Voldoet aan Hoge kwaliteitseisen

Zowel specials als standaard oplossingen

Soorten Reinigingsinstallaties

Gemodificieerde alcohol

reinigingsinstallatie solvent gemodificeerde alcohol
Roll Petit: Gemodificeerde Alcohol
reinigingsinstallatie Alkhalisch
Duo: Gemodificeerde alcohol & Alkalisch
Klantspecifieke oplossingen
Turn-key oplossingen
Korven, cassettes en 
Easy pins

Benieuwd naar de Reinigingsmogelijkheden?

Bij ons kunt u terecht voor technisch advies, project ondersteuning of wilt u graag een demo zien met uw producten op een reinigingsinstallatie? Onze technische experts helpen u graag verder.

Service bij reinigingsinstallaties

reiniging vraagstuk
Reinigings-
vraagstuk
turnkey oplossingen reinigingsinstallatie
(Turn-Key) oplossingen
machine vervoer
Levering en Installatie
Training
Training en nazorg

In beeld
Reinigingsmiddelen nodig?

Voor de beste reiniging van uw producten hebben wij kwalitatieve reinigingsmiddelen voor het beste resultaat, duurzaamheid en levensduur.