Scroll Top
Slijpservice
Hoogwaardig slijpen van frezen en boren
Door het nogmaals scherp slijpen van uw gereedschappen kunnen deze langer ingezet worden. Dit levert direct een forse kostenbesparing op, zeker bij kostbare gereedschappen.

als fabrikant en u als klantDe drie duurzame mogelijkheden van de FRAISA ReTool®Services verlengen de levenscyclus van het gereedschap en verbeteren de carbon footprint van uw processen. Met dit grondstofbesparende serviceaanbod leveren zowel wij als fabrikant als u klant een beslissende bijdrage aan de vermindering van de milieubelasting. Tegelijkertijd verlaagt u uw bewerkingskosten.

Met de industriële FRAISA ReTool® gereedschapsrevisieservice profiteert u van de FRAISA prestatiegarantie. Het opnieuw bereiken van de oorspronkelijke prestaties van het gereedschap garandeert de efficiëntie van uw productie. Bovendien levert reconditionering een aanzienlijke kostenbesparing op ten opzichte van de aanschaf van nieuw gereedschap – u krijgt een nieuw gereedschap tegen een gereduceerde prijs.

Met onze FRAISA ReTool®Green service kunt u door ons gereconditioneerd gereedschap kopen tegen een aantrekkelijke prijs, zodat u dit gereedschap kunt blijven gebruiken. Als uw gereedschap niet meer gereviseerd kan worden, sluiten wij de gereedschapskringloop voor u af met FRAISA ReTool®Blue. Met onze Tool2Tool recycling zorgen wij ervoor dat deze gereedschappen weer nieuw leven ingeblazen worden en de cirkel weer rond is.

Wij maken al jaren gebruik van de slijpservice van Oude Reimer. Door het opnieuw slijpen kunnen wij frezen en boren 1,5 tot 2 keer zoveel inzetten bij bewerkingen. De slijpservice is zeer snel en vakkundig, tot op heden erg tevreden met deze service van Oude Reimer.

interesse in onze slijpservice?

Wij helpen u graag verder