Scroll Top

Bewerkingscentra

CNC bewerkingscentra voor de verspanende industrie

Bewerkingscentra zijn dé oplossing voor maakbedrijven die op een relatief klein vloeroppervlak zowel willen draaien als frezen. Met vijf assen is een flexibele bewerking mogelijk wat maakt dat bewerkingscentrums uitermate geschikt zijn voor de meest uiteenlopende sectoren en voor talrijke toepassingen. Complexe werkstukken laten zich met een 5-assige bewerkingscentrum nauwkeurig, proceszeker en in één opspanning compleet bewerken. In combinatie met automatiseringsoplossingen zijn bewerkingscentrums zeer goed inzetbaar bij onbemande productieprocessen. Laat u overtuigen door onze bewerkingscentrums van Chiron, Heller en Zorn.

Naast multi-task machines hebben wij ook: CNC freesmachines, CNC draaimachinesrondslijpmachines, zaagmachines en additive manufacturing

5 assig cnc bewerkingscentrum

Kies de juiste CNC bewerkingscentrum

Bij ons kunt u terecht voor technisch advies, projectondersteuning of wilt u graag een demo zien op een nieuwe CNC-machine? Onze technische experts helpen u graag verder.
machine-icon
BEwerkingscentra
CNC bewerkingscentrums van verschillende Partners

VERTICALE CNC BEWERKINGSCENTRUMS

Chiron – FZ08 series
Chiron – FZ12 series
Chiron – FZ15 series

HORIZONTALE BEWERKINGSCENTRUMS

Heller – H serie
Heller – C serie
Heller – Custom made

MILLTURN TECHNOLOGIES

WFL – M20
WFL – M30
WFL – M40
Verspanende gereedschappen of smeermiddelen nodig?

Wij bieden een groot assortiment kwalitatieve producten aan zoals gereedschappen, meettechnieken, spantechnieken en smeermiddelen voor de maakindustrie.