Scroll Top
precisiebeurs 2023

Precisiebeurs 2023

Brabanthallen Den Bosch
15 en 16 November 2023

Produceren makkelijker maken

Klik op een productgroep

Primeur op de Precisiebeurs: FACTORY5 – Micro5

De nieuwe generatie van de hoog nauwkeurige, 5 assige bewerkingscentrum, Micro5 bewerkt met nauwkeurigheden tot ≤2µm.

De machine heeft een kleine voetprint, aan te sluiten op 230V en heeft standaard veel automatiseringsmogelijkheden.

Op de stand tonen we deze machine in actie.

Hal 3- Stand 486 

Micro 5 video's

CNC precisie draaimachine
Benzinger

Uitgelicht: MµFuture

Door zijn ontwerp is deze draaimachine bij uitstek geschikt voor maximale precisie bij kleine tot middelgrote werkstukafmetingen. De mµFuture-draaibankserie is onder andere uitermate geschikt voor het harddraaien van de meest nauwkeurige werkstukken en kan worden uitgebreid tot een zeer productieve draai-/slijpmachine door de extra installatie van diverse slijpspindels.

Zo is er een grote variëteit aan draaispindels met radiale en axiale rondloop tot < 0,3µm en snelheden tot 15.000 tpm beschikbaar in combinatie met een grote variëteit aan klemsystemen voor het fijngevoelig opspannen van de werkstukken in de CNC-draaimachine.

Tipton logo
Barrel Grinding Machine
Tipton
voor elke bewerking een oplossing

GEREEDSCHAPPEN

Met een zeer uitgebreid assortiment aan verspanende machines kan en mag een uitgebreid portfolio van verspanende gereedschappen natuurlijk niet ontbreken. Voor elke denkbare verspanende bewerking heeft Oude Reimer het geschikte gereedschap in huis. Neem vooral hier op de website eens een kijkje in onze omvangrijke collectie gereedschappen, met onder andere ruimers, frezen, boren, tappen, draadsnijders en wisselplaten. Is de keus te groot? Onze specialisten selecteren graag de gereedschappen die passen bij uw verspaningsvraagstuk.

haal meer uit gereedschappen

Balanceren, krimpen en voorinstellen

Spantechniek

GEREEDSCHAPSOPNAME

Precisie gereedschappen

HDC (High Dynamic Cutting)

DTS diamond tools
Precisie gereedschappen voor geharde staalsoorten

PKD - CBN GEREEDSCHAPPEN​

Precisie draaigereedschappen

Langdraai gereedschappen

De next step in het beheer van smeermiddelen

4.0 automatiserings-oplossingen

FluidLynx
Motorex uit Zwitserland bevindt zich in de voorhoede van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vloeistofmanagement voor koelsmeermiddelen. Met de “FluidLynx” systemen is er altijd een passende oplossing voor uw koelsmeermiddelbeheer. Van meet-, controle- en rapportagesystemen per bewerkingsmachine tot aan een managementsysteem voor het volledige ontzorgen van uw bewerkingsmachines.

 • 𝗙𝗹𝘂𝗶𝗱𝗟𝘆𝗻𝘅 – 𝗦𝗶𝗻𝗴𝗹𝗲
  Meten, doseren, analyseren en documenteren.
  𝗙𝗹𝘂𝗶𝗱𝗟𝘆𝗻𝘅 – 𝗖𝗼𝗻𝘁𝗿𝗼𝗹
  Meten, mengen, doseren, vullen en documenteren.
  𝗙𝗹𝘂𝗶𝗱𝗟𝘆𝗻𝘅 – 𝗠𝗶𝘅
  Meten, doseren, vullen en monitoren.
  𝗙𝗹𝘂𝗶𝗱𝗟𝘆𝗻𝘅 – 𝗖𝗼𝗼𝗹𝗮𝗻𝘁 (Volledige ontzorging)
  Meten, mengen, vullen, skimmen, filtreren en documenteren.

 

Swisscool 8000 -
ASML GSO 19 0622 Vacuum Cleanliness
Grade 2 koelvloeistof

De SwissCool 8000 koelvloeistof is gecertificeerd volgens de semiconductor standaard Grade 2. De semi-con eist steeds nadrukkelijker dat toeleveranciers aan hoge standaarden moeten voldoen waarbij de koelvloeistof een belangrijk aspect is voor de eindkwaliteit (reinheidsgraad) van uw producten. De SwissCool 8000 van Motorex is gecertificeerd voor Grade 2.

ultrasoon reiniging, spoelen, walsen en/of (vacuüm) drogen

Reinigingsinstallaties

Roll is specialist op het gebied van productenreiniging en levert installaties voor alle toepassingen en reinigingsmiddelen. De reinigings-stappen worden vaak uitgebreid met ultrasoon reiniging, spoelen, walsen en/of (vacuüm) drogen. Naast een uitgebreid standaardprogramma levert Roll ook speciale oplossingen. De machine kan bestaan uit slechts één kamer maar ook worden er meerkamer doorloopsystemen ontwikkeld. Om de reinigingsinstallaties zo optimaal mogelijk te benutten biedt Roll een groot aantal verschillende automatiseringsoplossingen. Deze oplossingen beginnen met een eenvoudige be- en ontlaadeenheid maar ook complexe korftransport- vul- of tussen-opslagoplossingen worden door Roll geleverd. 

trillingsisolatie systemen
Bilz trillingsisolatie logo
Precisie metingen en -bewerkingen vragen om stabiliteit en nauwkeurigheid

Trillingsisolatie

Bilz trilling isolatie richt zich  sinds 1985 uitsluitend op het isoleren van trillingen van machines en installaties. Op dit zeer specialistische vakgebied heeft Bilz Europawijd een leidende positie als leverancier van machine- en apparatenbouw en de automobielindustrie opgebouwd. Leveringspakket wordt zeer breed toegepast. Van de isolatie van smeedhamers met isolatieplaten tot en met luchtlagering voor de extreem gevoelige machines uit de halfgeleiderindustrie. En zijn praktisch geen trilling technische problemen die niet door ons in samenwerking met Bilz kunnen worden opgelost.